您好,欢迎来到德正教育官方网站!
今天是:2014年4月18日 星期五 11:52:46
1990971001
0471-5972880 13314888192
学历文凭

Diploma

您当前所在位置:首页 > 学历文凭 > 成人高考
成人高考

2015年4月份统考复习资料

发布时间:2015-03-18 浏览次数:1711次 字体大小【 【关闭本页】

大学英语B4

一、交际英语

1.- Mike, I am going to skate in the mountains tomorrow.

- Oh, really? _________

A.I am sorry.

B.Thank you.

C.Have a good time.

D.Congratulations!

答案C

2.Let me introduce myself. I'm Steward

-- _________

A.What a pleasure.

B.Pleased to meet you.

C.I don't know.

D.Thanks a lot.

答案B

3.Good morning, John. How are you doing?

-- _________

A.I'm pleased.

B.Good night.

C.Not so bad. And you?

D.How do you do?

答案:C

4.Good-bye for now.

-- _________

A.The same to you.

B.That's OK.

C.See you.

D.Long time no see.

答案:C

5.Thank you for calling.

-- _________

A.Don't mention it.

B.That's fine.

C.Nice talking to you.

D.Call back again.

答案C

二、阅读理解

    The number of people in the U.S. who choose not to marry is growing every year. By 1996 about 25 million people over the age of 21 years were living alone. 50 years ago this number was less than 2 million. One reason for this is because people are getting married at a much later age than in the past. The average age for men is now 27 years. For women it is about 25 years. Another reason is the increase in the number of divorces.

    Living alone has become more acceptable in American society. In the past people sometimes think those who lived alone were a little strange. These days, however, several of the most popular TV shows tell the story of men and women who can't meet “the right person” and who plan to be single forever. Many such single people (especially women) feel that they are more free to pursue (追求) their careers (事业) than those who are married. In a way these people are married to their jobs.

6.About 23 million people over the age of 21 were not married in America by 1996.

A.T

B.F

答案B

7.Most of men usually get married at the age of 27 in America.

A.T

B.F

答案A

8.In the past, people thought it was impossible to live alone.

A.T

B.F

答案B

9.Some people in America wouldn’t like to get married, because they can’t meet “the right person”.

A.T

B.F

答案A

10.More and more people in the U.S. choose not to marry.

A.T

B.F

答案:A

Shyness is the cause of much unhappiness for a great many people. Shy people are anxious and self-conscious; that is, they are excessively concerned with their own appearance and actions. Worrisome thoughts are constantly occurring in their minds: what kind of impression am I making? Do they like me? Do I sound stupid? Am I wearing unattractive clothes?

It is obvious that such uncomfortable feelings must negatively affect people. A person’s conception of himself or herself is reflected in the way he or she behaves, and the way a person behaves affects other people’s reactions. In general, the way people think about themselves has a profound effect on all areas of their lives.

Shy people, having low self-esteem, are likely to be passive and easily influenced by others. They need reassurance that they are doing “the right thing.” Shy people are very sensitive to criticism; they feel it confirms their feelings of inferiority. They also find it difficult to be pleased by compliment with a statement like this one, “You’re just saying that to make me feel good. I know it’s not true.” It is clear that while self-awareness is a healthy quality, overdoing it is harmful.

Can shyness be completely eliminated, or at least reduced? Fortunately, people can overcome shyness with determined and patient efforts in building self-confidence. Since shyness goes hand in hand with a lack of self-esteem, it is important for people to accept their weaknesses as well as their strengths.

Each one of us is a unique, worthwhile individual, interested in our own personal ways. The better we understand ourselves, the easier it becomes to live up to our full potential. Let’s not allow shyness to block our chances for a rich and fulfilling life.

11.What does the author try to prove by citing “what kind of impression am I making?” (Para. 1)__________

A.Shy people benefit from their caring about their appearance.

B.People’s shyness make them care too much about their appearance and actions.

C.It’s natural that shy people don’t believe other’s compliments.

D.Shy people think they are different from others.

答案B

12.According to the writer, self-awareness is __________.

A.a good quality

B.the cause of unhappiness

C.harmful to people

D.a weak point of shy people

答案A

13.That shy people react to a compliment in such a way is ___________.

A.good

B.unreal

C.very reasonable

D.harmful

答案D

14.Which of the following statements is true, according to the passage? _________

A.Shyness helps us to develop our potential

B.Shyness enables us to understand ourselves better

C.Shyness can block our chances for a rich life

D.Shyness has nothing to do with lack of self-esteem

答案C

15.It can be inferred from the passage that shy people ________.

A.should find more of their weakness

B.should understand themselves in the right way

C.had better ignore their weakness

D.can get rid of their shyness while maintaining low self-esteem

答案:B

三、词汇与语法

16.Though we have spent two nights in _______ the problem, we still can't find a solution.

A.working in

B.working out

C.working up

D.working on

答案:B

17.- The public store is to close at 9:00 p.m.

- _______ no need to worry; it is just 7:30 p.m.

A.You have

B.They have

C.It is

D.There is

答案:D

18._________her and then try to copy what she does.

A.Mind

B.See

C.Stare at

D.Watch

答案D

19.They got there an hour _____than the others.

A.early

B.much early

C.more early

D.earlier

答案D

20.Neither John ______ his father was able to wake up early enough to catch the morning train.

A.nor

B.or

C.but

D.and

答案:A

四、完型填空

    There is an old saying that husbands and wives start to look and behave like each other after a time. I don't know if this was true of my mother and father.

    Both of my parents had brown hair and brown eyes and low voices. My father, __21__, was eight years older than my mother and taller and thinner. He was built as straight as an arrow. My mother was shorter and had a rounder and fuller face and she looked as soft as a pillow.

    My mother was quieter and talked less than my father did. She was also a much more patient person than my father. My father was more experienced in life. He was __22__ to doing everything quickly. My mother, on the other hand, worked and spoke more slowly.

    They were fond of nature and sports, such as walking, gardening and swimming. They were both __23__ in reading and music, but my father preferred history books, while my mother liked to read romantic novels. In music, their types were similar, and they were never proud of listening to it. Most of the time they were in agreement on bringing __24__ their children. They both believed in giving them love and neither one believed in punishing them physically. At times, their personalities were very much alike, but at other times, they seemed very __25__. Perhaps that is why none of their children knows which parent he looks or behaves like.

21.

A.however

B.interested

C.up

D.used

E.different

答案A

22.

A.however

B.interested

C.up

D.used

E.different

答案D

23.

A.however

B.interested

C.up

D.used

E.different

答案B

24.

A.however

B.interested

C.up

D.used

E.different

答案C

25.

A.however

B.interested

C.up

D.used

E.different

答案E

五、英译汉

26.From the East Coast to the West Coast it is about 3, 000 miles wide.

答案美国领土的东西宽度约为3000英里。

27.Jim was clever, but he does not work hard.

答案:吉姆很聪明,但他讨厌吃苦。

28.Some parents even do not let their children meet their good friends.

答案:有些父母甚至不让自己的孩子去见他们的好朋友。

29.Bill hit his car into a wall last night.

答案:昨晚比尔开车时车撞到了墙上。

30.In no other country in the world can you find such plants as this one.

答案:像这样的植物在世界上的其他任何一个国家都找不到。

31.Various substances differ widely in their magnetic(磁性的)characteristics.

答案:各种材料的磁性有很大的不同。

六、写作

32.写作

Instructions:根据下面所给的题纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

选择一个你想旅游的地点,并安排旅行计划。你应包括下列内容:

1.说明你想旅游的地点;

2.说明你为什么选择这个地点;

3.描述你的旅行计划。

答案:无

 




热门关键词:

成人高考 学历教育 出国留学 网络教育 研究生教育
0

电 话:13314888192
网 址:www.nmggwjy.com
地 址:中山东路23号粮食局6楼 (海亮广场向东300米路北)
    (兴安路52号)